Friskvård

Allt fler företag förstår vikten av träning och hälsa. Därför har fler och fler hängt med i trenden och erbjuder sina anställda friskvårdsbidrag. Bidraget reducerar gymkostnaden för den anställde med en av företaget angiven summan. På det sättet får fler möjligheten att träna och må bra. Det är bevisat att en anställd som tränar genererar 9% bättre resultat i företaget än en som inte tränar. Träning hjälper dessutom de anställda att vara piggare och gladare på arbetsplatsen samtidigt som de har energi kvar att vårda fritiden på ett bra sätt.

Det är viktigt att inte underskatta fördelarna med en hälsosam tillvaro. Med hälsa som grundsten kan ett ett företag både öka stämningen i gruppen, öka produktiviteten och till och med få nöjdare kunder. Hälsa är detsamma som energi, och ett företag med siktet uppåt behöver energi för att kunna klättra och hålla sig i framkant. Det behöver inte vara så svårt att få de resultat ni vill ha. Friskvården kan vara det enda som behövs för att höja ribban!

Vilken form av friskvård det handlar om är egentligen ganska oviktigt, men det bör anpassas efter den anställdas egna förutsättningar och hälsonivå. Alla människor har sina individuella förutsättningar. I grund och botten handlar det om det energitillskott som kommer att göra företaget mer effektivt än någonsin. Låt inte slumpen avgöra företagets tillväxtpotential. Se till att de anställda mår toppen, är starka, friska och glada.

Vill du ha ett företag som alltid ligger i framkant på marknaden? Då är ett stort steg att se till att de anställda mår bra. Om du kan ha alla dina anställda samlade i ett starkt kollektiv kommer ditt företag att bli starkare. När du sedan ser tillbaka på hur det gick till kommer svaret vara retsamt enkelt. Det krävs inte mer än en högre energinivå på företaget, och det får man genom hälsa och glädje. Alla typer av träning utsöndrar endorfiner, kroppens eget lyckopiller, så med lite träning blir alla människor lite gladare.